Palvelut

Me Coutsissa emme tee raportteja menneestä, vaan katsomme eteenpäin ja keskitymme tekemään tavoitteesta totta.

Kenelle?

Palvelumme sopii sinulle yrittäjä, joka haluat konkreettisia toimenpiteitä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Erityisesti palvelumme sopivat yrittäjille, jotka työllistävät tai ovat kasvattamassa yritystään.

 

Näin me sen teemme

Palvelumme perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kunnioitukseen. Palvelumme on käytännönläheistä ja konkreettisista toimenpiteistä lähtevää kehittämistä ja ratkaisujen hakemista.

Palvelumme tuottaa rohkeutta, jolla tarttua yrityksesi isoon haasteeseen sekä näkemystä, joka auttaa suunnitelmien toteuttamisessa.

Me olemme tiimi, emme vain yksi ihminen. Saat käyttöösi yhteisen osaamisemme, parhaat käytäntömme ja verkostomme. Yhdessä Coutsin kanssa saat tuloksia nopeammin kuin yksin tekemällä.

Coutsi on myös Tekesin hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja. >> Innovaatioseteli – palveluja liiketoiminnan kehittämiseen

 

lappu

 

 

Maksuton arvio kehittämistoimenpiteistä

Mistä aloitetaan?

Kun sinulla on fiilis, että jotain tarvitsisi tehdä, se riittää.

Soita tai tule keskustelemaan tunniksi siitä, mitä toimenpiteitä Coutsi ehdottaisi asiasi ratkaisemiseksi. Arviomme ei maksa mitään.

Keskustelumme on luottamuksellinen eikä velvoita sinua mihinkään. Ota yhteyttä

Laitetaan homma käyntiin yhdessä.

Annamme arviomme aikataulusta ja kustannuksesta. Sinä teet päätöksen,

Kehittämisen tuloksena syntyy mahdollisuuksia kasvuun ja onnistumiseen.  Ratkaisuissamme yhdistyvät luovuus ja tieto miten asioita tehdään.

Mitä kehittäminen maksaa?

Lähdetään toisinpäin.  Miltä tuntuisi kun asiaasi löytyy ratkaisu? Kun tekemätön toimenpide tai päätös saadaan tehtyä? Onko paremmille yöunille, energiselle päivälle ja arjen hallinnalle olemassa vakiohintaa?

Palvelumme hinta muodostuu asiakokonaisuudesta. Hinta perustuu kokemukseemme ja arvioomme ajasta, jonka asian selvittäminen vie.

Meidän työmme on ratkaista ostamisen esteitä. Emme halua olla sellainen sinulle.


 

”Kehitämme liiketoimintaa innovoimalla uutta ja ratkaisemalla kasvun esteitä.”

 

Lue Onnistumistarinat > >