Coutsi Online yhdistää yritysvalmentajan, työkalun ja keinot

Varmista yrityksesi kannattava kasvu ja pidä yrityksesi kehittämistyö käynnissä yhdellä sovelluksella

Coutsi Online sovellus on työkirja ja työalusta yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Sovellukseen kootaan suunnitelmia, ideoita, havaintoja ja tietoa yrityksen kannattavan kasvun varmistamiseksi.  Sovellus auttaa liiketoiminan kokonaiskuvan näkemisessä ja tarvittavien toimenpiteiden hahmottamisessa.

  • Hinnoittelu- ja budjetointityökalut auttavat talouden hallinnassa
  • Kehittämiskirjassa luot suunnitelmat, jotka rakentuvat konkreettisiksi toimenpiteiksi
  • Lomakkeet ja työkalut auttavat toiminnan kehittämisessä
  • Toiminnassa säilyy roti, kun asiat pysyvät tallessa ja järjestyksessä

 

 

 

 

Coutsi Online on joustava ja kustannustehokas tapa parantaa yrityksesi tuloksia.

  • Coutsi Online sopii kaikille kasvuhaluisille yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat yritykselleen selkeän vision ja toimintaansa rotia.
  • Coutsi online on  tarjoaa yrityscoutsin käyttöösi aina kun tarvitset ideoita ja keinoja markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen, talouden tai tuotannon organisoimiseen tai kannattavuuden ja hinnoittelun selkeyttämiseen.
  • Coutsi Online on ohjattua, säännöllistä yhteistyötä yrittäjän ja yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

 

Online palvelun ja sparrauksen avulla keskityt tekemään sitä, mikä on yrityksellesi tuottavinta.

Valitse itsellesi sopiva valmennusohjelma. Kaikkiin vaihtoehtoihimme sisältyvät sovellustyökalun käyttöoikeus, alkuhaastattelu sekä etätuki sähköpostitse.

  • Online Intensiivi Start 3kk. Tutustu palveluun ja tunnista yrityksesi pullonkaulat.  Palveluun sisältyy henkilökohtainen  sparraus ja neuvonta kerran kuukaudessa  tai sopimuksen mukaan yhdessä sovitulla yhteydenotto tavalla.
  • Online Intensiivi 6 kk/12 kk. Alkukartoituksessa pureudumme nykyiseen tilanteeseen ja määrittelemme keinot tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteiden toteutumista ja tehtyjä toimenpiteitä tarkastellaan ja hienosäädetään  säännöllisesti etappikeskusteluissa koko valmennuksen ajan.
  • Online Vakio 12 kk. Haluat kehittää yritystoimintaasi itsenäisesti sovelluksen esimerkkien ja etätehtävien avulla. Coutsin saat tarvittaessa päivittämällä palvelusi tai ostamalla erikseen etappikeskustelun.

 

 

 

Me autamme tekemään tuloksia, jotka näkyvät viivan alla.

>>Lue lisää Online palvelusta.

 


Coutsi Online palvelutasot


Coutsi Online intensiivi start 3kk

Online Start on tarkoitettu tutustumisjaksoksi Coutsi Online palveluun. Voit aloittaa heti palvelun itsenäisen käytön, mutta Coutsisi on heti aluksi varmistamassa, että saat palvelusta irti riittävän hyödyn. Palvelua on mahdollista jatkaa Coutsi Online Intensiivinä, tai voit tarvittaessa vaihtaa palvelun Coutsi Online Vakioksi.
 

495 €   (165€/kk )

Tilaa>

Coutsi Online Intensiivi 6/12 kk

Haluat asioihin vauhtia. Henkilökohtaisen Coutsin kanssa katsotaan mitkä asiat vaativat selkeimmin muutoksen. Voit kehittää ja parantaa yrityksesi toimintoja omassa tahdissa, mutta Coutsi pitää säännöllisesti huolta, että toimenpiteet keskitetään asioihin, jotka vaikuttavat selkeimmin tulokseen. Jakson päätyttyä palvelua on mahdollista jatkaa tai vaihtaa Online Vakioon.

930/1860 €   (155 €/kk)

Tilaa>

Coutsi Online Vakio 12kk

Haluat kehittää yritystäsi omassa tahdissa. Sinulle riittää ohjaava sovellus, selkeät etenemisohjeet ja tieto siitä, että saat apua tarvittaessa. Coutsi Online Vakio tukee liiketoimintaasi ja kehittämistyötä arjessa ja voit tarvittaessa päivittää palvelun Coutsi Online Intensiiviksi koska tahansa.

 

468 €   (39 €/kk)

Tilaa>

 


 

Palvelumallimme perustuu jatkuvan kehittämisen sykliin – strategiatyöstä tulee joustavaa ja päätöksenteko helpottuu.

 

 

 

1. Lämmittely – suunta selville

Luodaan yhteinen ymmärrys mitä haluamme ja tavoittelemme.

2. Startti – ratkaisuehdotus

Etsitään tarvittava tieto, analysoidaan ja tulkitaan faktoja ja näkemyksiä. Konkretisoidaan tavoite ja tehdään suunnitelma.

3. Radalla – toimenpiteet

Tehdään tavoitteista totta käytännön konkreettisilla toimenpiteillä.

4. Etappi – arviointi

Arvioidaan tuloksia ja tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksia. Tehdään tarvittava hienosäätö ja suunnataan katse eteenpäin.

 

Jos mieltäsi askarruttaa vielä jokin, ota yhteyttä – kerromme miten voimme yhdessä tehdä tavoitteista totta!