Muut palvelumme liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen

 


KASVA

Kehittäminen Coutsin kanssa tarkoittaa toimenpiteitä, jossa innovoidaan uutta liiketoimintaa, uusia palveluja ja tuotteita sekä optimoidaan resursseja kannattavaan kasvuun. Onko sinulla uusi liikeidea, jolle etsit markkinoita tai haluatko kehittää palvelujen ja tuotteiden kannattavuutta ja tunnettuutta?

  • Uutta kasvua  rakennetaan yhteinen näkemys mitä tavoitellaan, ja miten se muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi
  • Ketterää toimintaa haetaan uusia toimintatapoja ja  palvelumalleja kilpailuedun varmistamiseksi
  • Vaikuttavia muutoksia poistetaan toiminnan pullonkauloja ja valitaan resursseihinne sopivat keinot

Kehittämisprojektit 1-18 kk

>>Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

KEHITÄ

Tarvitseeko nykyinen toimintasi uusia ideoita ja kasvumahdollisuuksia? Onko sinulla jo hyvä idea, mutta se on toteuttamista vaille valmis? Meillä on kokemusta arvioida mihin kannattaa keskittyä ja mitkä toimenpiteet ovat tarpeen kun rakennetaan kannattavaa liiketoimintaa. Kun taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteeet istutetaan yrityksen arvoihin ja strategiaan, syntyy dynamiikkaa, joka tuo tulosta.

Tarvitseeko ideasi kaupallistaminen tai liiketoimintasi uudet palvelumallit rahoitusta? Tarjoamme neuvoa ja tukea rahoitusneuvotteluihin, teemme rahoitushakemuksia Elyn ja Business Finlandin rahoituspalveluihin sekä neuvomme liiketoimintasuunnitelman ja budjetin rakentamisessa. Tarvittaessa tiivistämme osaamisesi, potentiaalisi ja liiketoimintasi erottautumistekijät selkeäksi esitykseksi.

Kysy tarkemmin ratkaisuistamme.

>>Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Coutsi on Business Finland (Tekes) hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Lue lisää Innovaatiosetelin hakukriteereistä

 

 

 

Kenelle?

Palvelumme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa uudistuksiin ja muutoksiin haetaan liiketoimintanäkemystä, kehittämistoimenpiteisiin toivotaan selkeää marssijärjestystä sekä korjausliikkeisiin toimintasuunnitelmaa.

Jos haluat käyttää organisaatiosi kyvykkyyksiä ja resursseja paremmin, tarvitset ketterämpää muutosvauhtia, ja etsit lisää kilpailuetua, lähde kehittämään toimintaa Coutsin kanssa.

  • Meillä on laaja kokemus ja näkemys liiketoiminnan eri osa-alueista.
  • Pystymme nopeasti näkemään kokonaiskuvan ja ratkaisuehdotuksen tarpeeseesi.
  • Olemme olleet mukana onnistumisissa, mutta tiedämme myös mitä haasteet tarkoittavat.

Meillä on kokemusta siitä, miten asiat saadaan eteenpäin. Myös henkilökohtaiset kokemukset yrityksen perustamisesta ja johtamisesta, erilaisista työtehtävistä ja rooleista auttavat räätälöimään ratkaisut juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

>> Lue onnistumistarinoitamme

Ota yhteyttä

Kerromme miten kehittäminen on mahdollista ilman suurta alkupääomaa sekä erilaisiin projekteihin soveltuvista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.
Lähdetään tekemään tavoitteestasi totta!

 


Coutsin uutiskirjeessä kerromme kuulumiset ja saat asiakasvinkkimme liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Uutiskirjeemme ilmestyy 4-5 kertaa vuodessa.

Tilaa uutiskirje tästä: