Coutsit

Hei, täältä löydät yhteystietomme.

Toimintaamme ohjaa ajatus, että voimme vaikuttaa yhteiskuntaan luomalla kasvua auttamalla toisia yrityksiä menestymään. Taustaltamme löytyy niin tuotannollisen yritysten operatiivisiä johtotehtäviä kuin kokemusta omistaja- ja työnantajanayrittäjänä toimimisesta. Tiedämme, mitä yrittäjän arki tarkoittaa ja minkälaisia toiminnallisia, taloudellisia ja sosiaalisia haasteita yrityksissä ratkotaan päivittäin. Se tarkoittaa, että meillä on sekä omakohtaista kokemusta, että asiakasyritystemma kautta syntynyttä osaamista ja tietoa, jota jalostamme jokaisen asiakasyrityksemme käyttöön.  Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan tekemään tavoitteestasi totta yhdessä Coutsin kanssa!

 

 

Coutsi - Hannele Yliaho

Hannele Yliaho

GSM +358 40 734 2668
etunimi.sukunimi@coutsi.fi

Hannele on käytännönläheinen yrittäjä, joka aidosti innostuu yritysten vastuullisesta kehittämisestä. Hannele on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja, jonka käytännön opit ovat lähtöisin tuotannollisen työllistävän perheyrityksen arjesta. Työuran varrella osaamista on kertynyt niin asiakasyritysten strategisten kehitysprojektien kuin oman digitaalisen tuotekehitystyön kautta,

Vaasa

Tapani Vieri

GSM +358 400 562 891

Tapsan yrittäjäfilosofian lähtökohtana ovat ihmiset. Yrittäjyyden ja kokemuksen kautta Tapsa on huomannut, että yrittäjän jaksaminen, innostuneisuus, luovuus ja onnistuminen ovat yrittäjyyden ydin. Laskelmat ja menetelmät tukevat osaamista ja jaksamista, mutta ilman ihmistä ei menetelmilläkään ole merkitystä.

Vaasa

Coutsi - Tapani Vieri


Coutsi - Esko Valkeala

Esko Valkeala

GSM +358 50 586 2288
etunimi.sukunimi@coutsi.fi

Esko on aktiivinen ja positiivinen verkostoituja, joka haluaa keksiä ja löytää ratkaisuja eri tilanteisiin unohtamatta ihmistä asioiden takaa. Lukuisissa henkilökohtaisissa tapaamisissa yrittäjien kanssa, Esko on nähnyt käytännössä, miten tärkeitä verkostot ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjälle ovat.

Espoo


 

 

Olisitko Sinä Coutsi?

Koko Suomi

Haluaisitko kehittää yritysten toiminnasta yhä vaikuttavampaa yhdessä Coutsin kanssa? Ota yhteyttä, jos etsit itsellesi verkostoa tai kumppania yhdessä tekemiseen, niin jutellaan lisää.

unknown