COUTSIT

Miksi olemme paras valinta bisnesvalmentajaksi?

Coutsin missio on auttaa yrittäjää ja yrityksiä menestymään. Tiedämme, mitä yrittäjän arki tarkoittaa ja minkälaisia toiminnallisia, taloudellisia ja sosiaalisia haasteita yrityksissä ratkotaan päivittäin. Meillä on laaja kokonaisnäkemys liiketoiminnasta ja pystymme nopeasti tunnistamaan toiminnan pullonkaulat sekä löytämään ratkaisut, jotka auttavat sinua ja yritystäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita tekemään tavoitteestasi totta Coutsin kanssa!

 

 

Coutsi - Hannele Yliaho

Hannele Yliaho

GSM +358 40 734 2668
etunimi.sukunimi@coutsi.fi

Hannele on käytännönläheinen yrittäjä, joka aidosti innostuu yritysten kehittämisestä. Iloisena ja positiivisena me-hengen kohottajana hän tukee päätöksentekoa ja suunnitelmien toteuttamista. Hannele on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja, joka uskoo tekemisen voimaan.

Vaasa

Tapani Vieri

GSM +358 400 562 891
etunimi.sukunimi@coutsi.fi

Tapsan yrittäjäfilosofian lähtökohtana ovat ihmiset. Yrittäjyyden ja kokemuksen kautta Tapsa on huomannut, että yrittäjän jaksaminen, innostuneisuus, luovuus ja onnistuminen ovat yrittäjyyden ydin. Laskelmat ja menetelmät tukevat osaamista ja jaksamista, mutta ilman ihmistä ei menetelmilläkään ole merkitystä.

Vaasa

Coutsi - Tapani Vieri


Coutsi - Esko Valkeala

Esko Valkeala

GSM +358 50 586 2288
etunimi.sukunimi@coutsi.fi

Esko on aktiivinen ja positiivinen verkostoituja, joka haluaa keksiä ja löytää ratkaisuja eri tilanteisiin unohtamatta ihmistä asioiden takaa. Lukuisissa henkilökohtaisissa tapaamisissa yrittäjien kanssa, Esko on nähnyt käytännössä, miten tärkeitä verkostot ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjälle ovat.

Espoo


Katri Vieri

Katri on ratkaisukeskeinen ja inhimillisiä arvoja liiketoiminnassa vaaliva yhteiskehittäjä. Katria kiinnostaa palvelumuotoilu sekä käyttäjäystävällisten, strategiaa tukevien verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Sydäntä lähellä on myös palveleva johtaminen ja palvelukulttuurin luominen organisaatioon.

Vaasa

  

Olisitko Sinä Coutsi?

Koko Suomi

Haemme lisää ammattitaitoisia ja kokemusta omaavia yritysvalmentajia kasvavaan joukkoomme. Ota yhteyttä!

unknown