Me autamme rakentamaan innovaatioista kannattavaa toimintaa

Onko sinulla jo olemassa tai suunnitteilla tuote, jolla voisi olla kansainvälistä kysyntää?
Voisiko palveluasi tarjota joko suoraan tai verkoston kautta kansainvälisille markkinoille ja asiakkaille?

 

Haasta meidät keskustelemaan löytyisikö sinun suunnitelmallasi potentiaalia Tekesin rahoittamaan innovaatiosetelirahoitukseen (5000 e + alv) ja totea olemmeko me sopiva kumppani sinulle ideasi eteenpäinviemiseen.

Näin se käy:

  1. Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla
  2. Sovitaan noin 45 minuutin tapaaminen, jossa keskustellaan onko suunnitelmasi sellainen, että se sopisi innovaatiosetelillä rahoitettavaksi.
  3. Jos ajatuksemme kohtaavat, niin lyödään kättä päälle ja tehdään yhdessä kirjallinen rahoitushakemus ja toimintasuunnitelma.

 

Onnistuuko se?

Me rakennamme hakemuksia, joita on vaikea vastustaa. Kun hakemuksesi hyväksytään, käärimme hihat ja lähdemme etsimään ratkaisua olemassa olevaan tilanteeseesi.

Projekti viedään loppuun sovitussa aikataulussa ja projektissa syntyy loppuraportti. Sinun tehtäväksesi jää täydentää tai muokata raporttia mikäli näet siihen tarvetta ja lähettää raportti Tekesille. Meillä on siihen valmis toimintaohje, joten homma hoituu muutamassa minuutissa.

Kannattaako se?

Kannattaa. Me saamme aikaiseksi innostusta. Ja innostuksesta seuraa toimintaa ja tuloksia.

 

 

Tällaisten suunnitelmien kanssa olemme tehneet töitä viime kuukausien aikana:

Asiakascase 1

Asiakas halusi kehittää olemassa olevan liiketoiminnan rinnalle uuden palvelun, jossa olisi potentiaalia kasvuun ja ulkomaankaupan käynnistämiseen.

Sisältö:

Projektiin sisältyi mm. kustannuslaskentatyökalun valmistus ja palveluprosessin kriteerien määrittelyä.

Lopputulos:

Asiakas sai työkalun, jolla hän voi varmistua, että palvelu hinnoitellaan kannattavasti ja alustavan mallin palvelun kriittisistä menestystekijöistä. Palvelu on käynnistetty.

Asiakascase 2

Asiakkaamme tuotekehityksen tuloksena oli valmistunut prototyyppi, jonka mahdollisuuksia kansainvälisille markkinoille haluttiin arvioida.

Sisältö:

Projektiin sisältyi tuotteen käytettävyyteen ja soveltuvuuteen liittyvää arviointia sekä liiketoimintamalliin, tuotantoprosessiin ja markkinastrategiaan liittyvää analysointia ja resurssien määrittelyä.

Lopputulos:

Projektin tuloksena saadulla tiedolla on vaikutusta hinnoitteluun, valmistusprosessiin sekä yhteistyökumppaneiden valintaan. Asiakas jatkaa kehitystyötä ja palvelun kehittämistä ja tuote saadaan markkinoille 6 kk sisällä.

 

Asiakascase 3

Asiakkaamme liiketoiminta tarvitsi muutosta, koska nykyinen toimintamalli ei mahdollistanut kasvua.

Sisältö:

Projektin aikana kartoitettiin taloudelliset ja toiminnalliset resurssit ja yhteinen tahtotila ja näkemys palvelun kansainvälistämisestä.

Lopputulos:

Asiakkaalle konkretisoitui toiminnan jatkamisen vaihtoehdot. Lisäksi asiakas sai toimintasuunnitelman, joka auttaa toiminnan ja palvelun käynnistämisessä ja verkoston rakentamisessa. Asiakas jatkaa suunnitelman eteenpäinviemistä ja on aloittanut verkostoneuvottelut.

 

Miltä kuulostaa?

Olisiko tässä paikka sinun suunnitelmallesi?

Ota yhteyttä ja otetaan yhdessä vauhtia suunnitelmillesi.