Onnistumistarinat

Coutsi on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäjä ja rinnalla kulkija, joka asettaa tehtävät ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin sekä tsemppaa sinua eteenpäin.

Sinun työlläsi on merkitystä.

Palvelumme käyttö näkyy asiakasyrityksiemme kasvuhalukkuutena ja kannattavuutena. Kun päätökset perustuvat tunteen lisäksi myös tietoon, kasvavat mm. asiakashankinnan, investointien ja yrityskaupan onnistumisen mahdollisuudet.

sign_tr


Case Markkinoinnin suunnittelu Nuoren yrityksen markkinointistrategian rakentaminen aloitettiin yrityksen tavoitteiden ja keinojen analysoimisella. Ajankäyttö, työn organisointi ja keskittyminen yrityksen kokoon nähden yhteen isoon asiaan kerrallaan tuotti tulokseksi toimivan tavan, joka näkyi jo lyhyessä ajassa asiakasmäärän kasvuna. Asiakkaamme liikevaihto kasvoi vuodessa lähes 20%. Asiakkuus jatkuu Intensiivitapaamisten jälkeen etäcoutsipalveluna.

Case Liikevaihdon kasvu Asiakasyrittäjämme on kehittänyt liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Uusasiakashankintaan on laadittu tavoite, joka on aikataulutettu ja purettu yksittäisiksi toimenpiteiksi sekä kontakteiksi. Yrittäjän epämukavuusalueesta on löytynyt tuloksentekoalue ja uusien asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Yrityksen liikevaihto on noussut 30 % ja toiminta on kannattavaa.

Case Talouden tervehdyttäminen Yrityksen talouden ja toiminnan läpikäymisellä, nykyisten sidosten selvittämisellä ja strategian tarkistamisella kirkastettiin yrityksen liiketoiminnallinen tavoite. Asiakas sitoutui pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen, jossa tuloksena on löydetty selkeitä säästökohteita, rakennettu ostoihin ja maksuliikenteeseen aikataulut ja saatu rytmiä päivittäiseen tekemiseen.

Case Uutta liiketoimintaa Asiakkaamme rakentaa liiketoimintaa ja kasvattaa yritystään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Rakensimme yhdessä hinnoittelumallin, joka perustuu scoutsin omakustannushintaan. Yhdessä yrittäjän kanssa olemme tehneet rahoitus- ja tukihakemuksia uusien palvelutuotteiden lanseeraamiseksi. Yrittäjämme liiketoiminta kasvaa ja hän on palkannut uusia työntekijöitä. Asiakkaan käytössä on etäcoutsi-palvelu.

Case Yrityskaupan onnistuminen Asiakasyrittäjämme etäcoutsi-palvelun käyttö näkyi selkeämpänä ja suunnitelmallisempana tekemisenä. Jokapäiväinen tietojen etsimiseen käytetty aika pieneni selkeästi ja asiakkaan liiketoiminnan tulos parani noin 50%. Sovelluksen käyttö konkretisoitui euroina yrityskaupassa, jossa uusi yrittäjä arvosti hyvin dokumentoituja sopimus- ja henkilöstötietoja sekä suunnitelmia yrityksen kehittämisestä.

Ota yhteyttä, tehdään sinunkin yrityksestä menestystarina!>>

 

 

Tilaa uutiskirje tästä: