Kehittämisprojektit liiketoiminnan kasvuun

 


räätälöidyt liiketoiminnan kehittämisen palvelut

Yrittäjä, tarvitsetko apua oman yritystoimintasi kehittämiseen?

Oletko sinä yksi heistä, joilla asiat ovat suurin piirtein hyvin, mutta silti iso osa päivästä kuluu huomaamatta päivänpolttavien asioiden taklaamiseen? Unohtuvatko suunnitemat ja siirtyvätkö toimenpiteet, kun resurssit uupuu, kiire painaa päälle ja sopivaa hetkeä ei tunnu löytyvän?

Ei hätää. Mihin asiaan sinä toivoisit Coutsin ideoita ja apua?
 • Uusia liiketoimintaideoita ja suunnitelman tulevaan
 • Käynnistysapua muutoksen läpiviemiseen
 • Kannattavuusanalyysia toiminnan kehittämiseen
 • Sparrausta ja potkua myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen
 • Selkeyttä ja suunnitelmallisuutta arkeen ja johtajuuteen
 • Talousosaamista tuotteiden ja palveluiden hinnoitteluun
 • Palvelumuotoilua uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen

Kun kehitämme liiketoimintaa, selkeä tavoite, aikataulu ja mittarit auttavat varmistamaan toimenpiteiden onnistumista. Niukat resurssit voivat lisätä luovia ratkaisuja, mutta pitkittyessään ne lamaannuttavat ja saattavat johtaa lyhytjänteisiin taloudellisiin päätöksiin, jotka tulevat yritykselle kalliiksi. Ja kun resursseja on riittävästi, on taas tärkeää, että tehdyt päätökset tukevat yrityksen tavoitetta ja toteuttavat valittua strategiaa.

Aikavarkaiden tunnistaminen, oman työn selkeyttäminen, johdonmukaisuuden ja suunnitemallisuuden lisääminen auttavat johtamista ja kannattavan liiketoiminnan pyörittämistä. Kun tavoite on selkeä, on aina helpompi valita mihin kannattaa keskittyä.

 

 

KASVU

Tarvitseeko nykyinen toimintasi uusia ideoita? Vai onko sinulla jo hyvä idea, mutta se on toteuttamista vaille valmis? Haluatko kasvattaa liiketoimintaa, mutta kannattava toiminta vaatii lisää selkeyttä, tehostamista ja pullonkaulojen poistamista?

Meillä on kokemusta arvioida mihin kannattaa keskittyä ja mitkä toimenpiteet ovat tarpeen kun rakennetaan kannattavaa liiketoimintaa. Tarjoamme neuvoa ja tukea rahoitusneuvotteluihin, teemme rahoitushakemuksia Elyn ja Business Finlandin rahoituspalveluihin auttamalla liiketoimintasuunnitelman päivityksessä ja realistisen budjetin rakentamisessa. Tarvittaessa tiivistämme osaamisesi, potentiaalisi ja liiketoimintasi erottautumistekijät selkeäksi esitykseksi.

Coutsi on Business Finland hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Lue lisää Innovaatiosetelin hakukriteereistä

>>Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

KEHITÄ

Kehitä liiketoimintaa yhdessä Coutsin kanssa. Kehittäminen on sarja toimenpiteitä, jossa innovoidaan uutta liiketoimintaa, uusia palveluja ja tuotteita sekä optimoidaan resursseja kannattavaan kasvuun. Onko sinulla uusi liikeidea, jolle etsit markkinoita tai haluatko kehittää palvelujen ja tuotteiden kannattavuutta ja tunnettuutta? Kun taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteeet istutetaan yrityksen arvoihin ja strategiaan, syntyy dynamiikkaa, joka tuo tulosta.

 • Uutta liiketoimintaa luodaan  yhteinen näkemys mitä tavoitellaan, ja miten se muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi
 • Uusia palveluita muotoillaan tuotteet ja  palvelut asiakasta kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi kilpailuedun luomiseksi
 • Vaikuttavia muutoksia poistetaan toiminnan pullonkauloja ja valitaan resursseihin ja tavoitteisiin sopivat keinot

Hanki Coutsi liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun kirittäjäksi! 

Kysy tarkemmin ratkaisuistamme.

>>Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

 

Kenelle?

Palvelumme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa uudistuksiin ja muutoksiin haetaan liiketoimintanäkemystä, kehittämistoimenpiteisiin toivotaan selkeää marssijärjestystä sekä korjausliikkeisiin toimintasuunnitelmaa.

Jos haluat käyttää organisaatiosi kyvykkyyksiä ja resursseja paremmin, tarvitset ketterämpää muutosvauhtia, ja etsit lisää kilpailuetua, lähde kehittämään toimintaa Coutsin kanssa.

 • Meillä on laaja kokemus ja näkemys liiketoiminnan eri osa-alueista.
 • Pystymme nopeasti näkemään kokonaiskuvan ja ratkaisuehdotuksen tarpeeseesi.
 • Olemme olleet mukana onnistumisissa, mutta tiedämme myös mitä haasteet tarkoittavat.

Meillä on kokemusta siitä, miten asiat saadaan eteenpäin. Myös henkilökohtaiset kokemukset yrittäjyydestä, johtamisesta, erilaisista myynnin, markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon työtehtävistä ja rooleista auttavat räätälöimään ratkaisut juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi.

>> Lue onnistumistarinoitamme

Ota yhteyttä

Kerromme miten kehittäminen on mahdollista ilman suurta alkupääomaa sekä erilaisiin projekteihin soveltuvista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.
Lähdetään tekemään tavoitteestasi totta!

 


Coutsin uutiskirjeessä kerromme kuulumiset ja saat asiakasvinkkimme liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Uutiskirjeemme ilmestyy 4-5 kertaa vuodessa.

Tilaa uutiskirje tästä: