Palvelut

 

Kasvua ja kannattavuutta liiketoimintaan

Coutsi on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäjä ja rinnalla kulkija, joka asettaa tehtävät ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin sekä tsemppaa sinua eteenpäin.

Meillä on näkemystä kokonaisuuksista, joka yhdistyy tiedosta ja kokemuksesta sekä kyvystä tunnistaa olennainen.

Ota yhteyttä. 

Kerromme miten kehittäminen on mahdollista ilman suurta alkupääomaa sekä erilaisiin projekteihin soveltuvista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.
Lähdetään tekemään tavoitteestasi totta!

 

 

sign_tr

 

CoutsiKehityskeskustelu™

CoutsiKehityskeskustelu™ on ohjattu ja spontaani keskustelu, jonka tarkoituksena on löytää asia, joka selkeimmin tarvitsee päätöksen ja toimenpiteitä. Kehityskeskusteluissa löydämme usein piilossa olevaa osaamista, käyttämättömiä resursseja ja potentiaalia, joita hyödyntämällä voit ratkaista akuuteimman ongelmasi.  Käyttämällä hetken kanssamme yrityksesi kehittämiseen, saat energiaa, jonka avulla vahvistat yrityksesi kilpailukykyä.

Keskustelumme käsittelevät pääosin taloutta, palvelujen ja tuotteiden hinnoittelua sekä niiden myyntiä ja markkinointia. Koska työntekemisen ja yritystoiminnan tulisi olla mielekästä ja sen tulisi lisätä energiaa, sivuavat keskustelumme usein myös johtamista, ajankäyttöä ja jaksamista.

Kehityskeskustelu on sparrausta ja neuvontaa sekä käytännöllisiä toimintaehdotuksia ideallesi tai toimintaasi. Se voi olla kuitenkin myös kriittistä haastamista ja ulkopuolista arviointia liikeideallesi, tuotteellesi tai palvelullesi.

 

Lyhyessä keskustelussa  saat nopeasti ulkopuolisen näkemyksen liiketoiminnastasi, tuotteesi tai palvelusi vahvuuksista ja mahdollisista kehityskohteista.

Kesto: 2 h

Hinta: 300 euroa + alv 24%

Kehityskeskusteluissamme on käsitelty mm seuraavia kysymyksiä:

 • myynti ja hinnoittelu Tuote tai palvelu ei mene kaupaksi, mitä tehdä?
 • markkinointi Somekampanja ja kaikki tutut käyty läpi, mitä sitten?
 • toiminta Liikeidea ei toimi, miten voisin muuttaa sitä?
 • lisärahoitus Onko tämä hyvä hetki satsata, mitä kannattaa huomioida?
 • tulevaisuus Olen kokeillut jo kaikkea, onko vielä jotain mitä voisin tehdä?

Muut palvelumme

Kasvu ja kehittäminen

Kehittäminen Coutsin kanssa tarkoittaa toimenpiteitä, jossa innovoidaan uutta toimintaa ja  palveluja kasvun ja kilpailukyvyn varmistamiseksi sekä optimoidaan resursseja liiketoimintaan sopivaksi.

 • Uutta kasvua arvioidaan resursseja, mahdollisuuksia ja potentiaalia tavoitteen saavuttamiseksi
 • Ketterää toimintaa haetaan uusia toimintatapoja ja  palvelumalleja kilpailuedun varmistamiseksi
 • Vaikuttavia muutoksia ratkaistaan kasvun esteitä rakentamalla yhteistä näkemystä ja viestiä ja sovittamalla se selkeään toimintaan.

Rahoitushakemukset

Tarvitseeko liiketoimintasi rahoitusta? Tarjoamme neuvoa ja tukea rahoitusneuvotteluihin, teemme rahoitushakemuksia sekä neuvomme liiketoimintasuunnitelman ja budjetin rakentamisessa. Tarvittaessa tiivistämme osaamisesi, potentiaalisi ja liiketoimintasi erottautumistekijät selkeäksi esitykseksi.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Coutsi on Business Finland (Tekes) hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja. >> Innovaatioseteli – palveluja liiketoiminnan kehittämiseen

Haastava tilanne

”Jotain pitäisi tehdä. Kaikki on kokeiltu. Uusia ajatuksia ei synny.” Autamme muutamaa yritystä vuosittain yrityksen haastavassa tilanteessa. Tapaaminen ja tutustuminen tilanteeseesi ei maksa mitään. Mikäli näemme mahdollisuuksia, teemme esityksen mitä teemme, tarjouksen ja maksusuunnitelman. Projektien kestot ovat yleensä 1-2 v riippuen tilanteen luonteesta ja laajuudesta.

Aiheina ovat olleet mm.

 • yrittäjänä jaksaminen 
 • liiketoiminta solmussa 
 • ei riittävästi asiakkaita, toiminta tappiollista
 • raha ei riitä, ei säännöllistä palkkaa
 • emme pysty keskustelemaan riitelemättä

Kenelle?

Palvelumme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa uudistuksiin ja muutoksiin haetaan liiketoimintanäkemystä, kehittämistoimenpiteisiin toivotaan selkeää marssijärjestystä sekä korjausliikkeisiin toimintasuunnitelmaa.

Jos haluat käyttää organisaatiosi kyvykkyyksiä ja resursseja paremmin, tarvitset ketterämpää muutosvauhtia, ja etsit lisää kilpailuetua, pyydä meidät paikalle.

Näin me sen teemme

Olemme kokonaisvaltainen liiketoiminnan kehittäjä. Yhdistämme ratkaisuissamme eri toimialojen onnistuneista käytännön toimenpiteistä saatua informaatiota, omaa yrittäjäkokemusta sekä osaamista yrityksen eri tehtävistä. Motivaatio onnistua ja  henkilökohtainen kiinnostus ratkaista asioita auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.

Me olemme tiimi, emme vain yksi ihminen. Saat käyttöösi yhteisen osaamisemme, parhaat käytäntömme ja verkostomme. Yhdessä Coutsin kanssa saat nopeammin tuloksia kuin yksin tekemällä.

Palvelumme tuottaa rohkeutta, jolla tarttua yrityksesi isoon haasteeseen sekä näkemystä, joka auttaa suunnitelmien toteuttamisessa.

Onnistumistarinat

Case Markkinoinnin suunnittelu Nuoren yrityksen markkinointistrategian rakentaminen aloitettiin yrityksen tavoitteiden ja keinojen analysoimisella. Ajankäyttö, työn organisointi ja keskittyminen yrityksen kokoon nähden yhteen isoon asiaan kerrallaan tuotti tulokseksi toimivan tavan, joka näkyi jo lyhyessä ajassa asiakasmäärän kasvuna. Asiakkaamme liikevaihto kasvoi vuodessa lähes 20%. Asiakkuus jatkuu Intensiivitapaamisten jälkeen etäcoutsipalveluna.

Case Liikevaihdon kasvu Asiakasyrittäjämme on kehittänyt liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Uusasiakashankintaan on laadittu tavoite, joka on aikataulutettu ja purettu yksittäisiksi toimenpiteiksi sekä kontakteiksi. Yrittäjän epämukavuusalueesta on löytynyt tuloksentekoalue ja uusien asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Yrityksen liikevaihto on noussut 30 % ja toiminta on kannattavaa.

Case Talouden tervehdyttäminen Yrityksen talouden ja toiminnan läpikäymisellä, nykyisten sidosten selvittämisellä ja strategian tarkistamisella kirkastettiin yrityksen liiketoiminnallinen tavoite. Asiakas sitoutui pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen, jossa tuloksena on löydetty selkeitä säästökohteita, rakennettu ostoihin ja maksuliikenteeseen aikataulut ja saatu rytmiä päivittäiseen tekemiseen.

Case Uutta liiketoimintaa Asiakkaamme rakentaa liiketoimintaa ja kasvattaa yritystään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Rakensimme yhdessä hinnoittelumallin, joka perustuu scoutsin omakustannushintaan. Yhdessä yrittäjän kanssa olemme tehneet rahoitus- ja tukihakemuksia uusien palvelutuotteiden lanseeraamiseksi. Yrittäjämme liiketoiminta kasvaa ja hän on palkannut uusia työntekijöitä. Asiakkaan käytössä on etäcoutsi-palvelu.

Case Yrityskaupan onnistuminen Asiakasyrittäjämme etäcoutsi-palvelun käyttö näkyi selkeämpänä ja suunnitelmallisempana tekemisenä. Jokapäiväinen tietojen etsimiseen käytetty aika pieneni selkeästi ja asiakkaan liiketoiminnan tulos parani noin 50%. Sovelluksen käyttö konkretisoitui euroina yrityskaupassa, jossa uusi yrittäjä arvosti hyvin dokumentoituja sopimus- ja henkilöstötietoja sekä suunnitelmia yrityksen kehittämisestä.

 

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeeseen ja tilanteeseen sopivaksi.

Ota yhteyttä, tehdään sinunkin yrityksestä menestystarina!>>

 

Coutsin uutiskirjeessä kerromme kuulumiset ja saat asiakasvinkkimme liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Uutiskirjeemme ilmestyy 4-5 kertaa vuodessa.

Tilaa uutiskirje tästä: